У Сумській області після обстрілів без світла залишилися тисячі жителів

Читать на русском
У чотирьох громадах Сумської області через ворожі обстріли пошкоджені електролінії, жителі населених пунктів залишилися без електропостачання.
Ілюстративне фото

У Сумській області через російських обстріл у чотирьох громадах пошкоджено лінії електропередач. Внаслідок чого понад 3 тисячі домогосподарств залишилися без електропостачання.

Про це голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомляє в Telegram.

Згідно з його словами, в Ямпільській громаді 2676 абонентів без електропостачання, у Глухівській - сім, у Краснопільській - 649 та у Білопільській - 64.

«На місці пошкоджень працюють енергетики. Вони намагаються якнайшвидше повернути живлення», - зазначив Живицький.

Час відключення світла на Харківщині сягатиме 5-6 годин – голова ОВАУ Харкові та області збільшать час відключення електроенергії. З 3 години він виросте до 5-6 годин.

Також, як повідомляє керівник області, ворог сьогодні, 29 листопада, обстріляв чотири громади у регіоні.

У Новослобідській громаді зафіксували 29 «прильотів» з артилерії. Внаслідок атаки пошкоджено зерносклади, два трактори, три автомобілі, адмінбудівлю та ЛЕП.

У Ворожбянській громаді було 30 «прильотів». Пошкоджено 10 житлових будинків.

При цьому, Краснопільську громаду окупанти обстрілювали з артилерії шість разів протягом дня. Там було пошкоджено легковий автомобіль.

У Дружбівській громаді також зафіксували «прильоти» з артилерії. Там пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та електромережі.

Нагадаємо, що у вівторок, 29 листопада, війська рф вдарили по Лиману в Донецькій області - атака припала по житловому сектору.

Також станом на вечір вівторка, 29 листопада, у Херсоні відновлено електропостачання для 50 відсотків побутових споживачів.

Раніше ми повідомляли, що окупанти обстріляли обласну клінічну лікарню в Херсоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: