Ворог ударив по Слов'янську ракетами С-300, пошкоджено будівлі

Читать на русском
У вівторок, 29 листопада, війська росії вдарили по місту Слов'янськ на Донбасі ракетами С-300. Пошкоджено декілька будівель.

У вівторок, 29 листопада, війська росії вдарили по місту Слов'янськ на Донбасі ракетами С-300. Пошкоджено декілька будівель.

Про це повідомив у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

«Слов'янськ. Окупанти використали С-300, щоб ударити по місту. Пошкоджено декілька будівель. Обійшлося без жертв», - зазначив Тимошенко.

Повітряні сили ЗСУ готові відбити новий ракетний удар росії – ІгнатУ Повітряних силах ЗСУ запевнили, що готові до нового ракетного удару з боку росії. При цьому зазначили, що високоточних далекобійних ракет у рф залишилося небагато.

Нагадаємо, у Херсоні після обіду 29 листопада окупанти завдали артилерійського удару по будівлі обласної клінічної лікарні. Це вже четвертий обстріл нещодавно звільненого міста за одну добу.

Ще на початку четвертої години дня 29 листопада місцеві жителі та ЗМІ повідомили про те, що з Херсона чути вибухи – вже вчетверте за день.

Пізніше в Офісі президента повідомили, що під ударом опинилася обласна клінічна лікарня у Херсоні. На щастя, обійшлося без потерпілих та жертв; сама будівля отримала деякі пошкодження, в ній були вибиті вікна.

Зазначимо також, що на Сумщині окупанти обстріляли Новослобідську громаду, постраждало агропідприємство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: