У ДТЕК розповіли, що робити киянам, у яких із 23 листопада ще не з'явилося світло

Читать на русском
У ДПЕК «Київські електромережі» дали пораду киянам, у яких із 23 листопада й до сьогодні, 26 листопада, ще й досі не з'являлося світло.

У ДПЕК «Київські електромережі» дали пораду киянам, у яких із 23 листопада й до сьогодні, 26 листопада, ще й досі не з'являлося світло.

«Якщо у вашому будинку протягом періоду після атаки рф із 23 листопада й до сьогодні, 26 листопада, не з'явилося світло, або з 26 листопада світло буде відсутнє більше 5 годин — прохання повідомляти ДТЕК «Київські електромережі» через онлайн канали: чат-бот у Telegram або Viber та нашу сторінку Facebook», - йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Ракетні удари по Україні: де виникли перебої з електроенергієюЧерез нову атаку росії проблеми з електрикою виникли у Києві, Запоріжжі, Хмельницькому, Харкові, Одесі, Львові та інших областях.

За інформацією, енергетики всієї країни цілодобово роблять все можливе, аби якнайшвидше користувачам відновити електропостачання. Після включення світла компанія-оператор просить не вмикати одночасно всі електроприлади – це може призвести до нової аварії в мікрорайоні або будинку через різке збільшення навантаження.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 26 листопада, без світла, в режимі аварійних відключень перебувають 130 тисяч мешканців Києва.

В Укренерго повідомляли, що найскладніший етап після чергової атаки росії енергосистема України пройшла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: