У Дніпрі пролунав вибух: що відомо

Читать на русском
Російські війська в суботу, 26 листопада, атакували Дніпро. У місті під час повітряної тривоги пролунали декілька вибухів.
Getty Images

Російські війська в суботу, 26 листопада, атакували Дніпро. У місті під час повітряної тривоги пролунали декілька вибухів.

Обстріл міста підтвердив мер Дніпра Борис Філатов у Telegram.

Відомо, що повітряну тривогу у Дніпрі та територіальній громаді оголосили об 11:39. Приблизно за 4 хв після цього у місті пролунали звуки вибухів. Філатов зазначив, що після прильоту міські комунікації та інфраструктура не постраждали. Однак автоматично вимкнулись кілька трансформаторних підстанцій.

Рф обстрілює Україну застарілими ядерними ракетами без бойових частин – британська розвідкаРосія знімає ядерні боєголовки зі застарілих ядерних крилатих ракет і обстрілює ними Україну.

«За попередніми даними, після прильоту міські комунікації та інфраструктура не постраждали. Є автоматичне вимкнення кількох ТП. Подробиці щодо обстрілу та інформацію про жертв чекаємо від ВА. Аварійні служби вже всі виїхали на місце», – йдеться в повідомленні.

Об 12:09 у місті пролунав повторний вибух.

Нагадаємо, у ніч на суботу ворог із «Градів» та важкої артилерії випустив близько 60 снарядів населеними пунктами Нікопольського району Дніпропетровської області.

У суботу, 26 листопада, вранці російські війська завдали кілька ударів з артилерії по Куп'янську у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: