Кривий Ріг повністю знеструмлений, гірників намагаються вивести із шахт – Вілкул

Читать на русском
Станом на чотири години вечора середи 23 листопада Кривий Ріг був повністю знеструмлений. Почалася рятувальна операція з підйому гірників із шахт.

Станом на чотири години вечора середи 23 листопада Кривий Ріг був повністю знеструмлений. Почалася рятувальна операція з підйому гірників із шахт.

Про це повідомляє начальник міської військової адміністрації Олександр Вілкул в Telegram.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

За його словами, у Кривому Розі задіяно екстрений план на випадок повного знеструмлення. Водозабори, насосні станції, малі котельні та лікарні переведені на генератори.

«Великі котельні, які живляться від високовольтних ліній, на генераторах працювати не можуть. Люди з метро вже виведені. Розпочато рятувальну операцію з підйому шахтарів із шахт», - зазначив Вілкул.

Він також закликав керівництво підприємств усіх форм власності та бізнес відпустити працівників по домівкам, а також допомогти з їхнім розвезенням, оскільки електротранспорт не працює.

Нагадаємо, після чергової масованої ракетної атаки росії по всій Україні почалися потрапити по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Зазначимо, Південноукраїнська та Хмельницька АЕС були відключені від енергосистеми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: