Перша область в Україні впроваджує е-квиток у приміських маршрутках

Читать на русском
Львівська область першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Львівська область першою в Україні впровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, що курсують у межах області.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram.

УЗ продає «символічні квитки» до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та СімферополяНа честь звільнення Херсона Укрзалізниця пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до деокупованих міст.

«Сьогодні відбулося заключне засідання конкурсної комісії щодо відбору інвестора (оператора) щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівщини незалежно від форми власності», – написав він.

Компанія-переможець конкурсу закупить валідатори та встановить їх на приміські та міжміські автобуси, що курсують на території Львівської області.

Зазначається, що реалізація цього проекту займе орієнтовно 6 місяців. Купувати квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток.

Нагадаємо, у Києві платити банківською карткою вже можна у всьому транспорті. Спочатку така послуга з'явилася лише на певному виді транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: