У Києві платити банківською карткою вже можна у всьому транспорті

Читать на русском
У Києві з 26 жовтня оплата за проїзд за допомогою банківської картки доступна на всіх маршрутах громадського транспорту.

У столиці з 26 жовтня оплата за проїзд через банківську картку доступна на всіх маршрутах комунального громадського транспорту.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Кияни вимагали скасувати зупинку транспорту під час тривоги: Кличко відповів на петиціюВіталій Кличко заявив, що рішення про зупинку транспорту під час повітряної тривоги було ухвалено з урахуванням оцінки безпеки в Києві і поки що міняти його не будуть.

«З сьогоднішнього дня оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту, на всіх його маршрутах. Підключення маршрутів наземного транспорту розпочато 10 днів тому. І вже всюди все працює», – написав він.

Нагадаємо, раніше оплата за проїзд банківською карткою була доступна лише у столичному метрополітені. З 15 жовтня така нагода вперше з'явилася на частині комунальних автобусних маршрутів. Кличко анонсував її поширення на весь наземний міський транспорт упродовж двох-трьох тижнів.

Вартість одноразової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень.

Раніше у КМДА закликали киян носити захисні маски у громадських місцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: