Іран допоможе рф виробляти дрони для війни проти України – ԜР

Читать на русском
Росія досягла угоди з Іраном про початок виробництва на російській території безпілотних літальних апаратів іранської розробки.

Росія досягла угоди з Іраном про початок виробництва на російській території безпілотних літальних апаратів іранської розробки.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на дані західних розвідок.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

Підписання відповідної угоди відбулося в Ірані на початку листопада і наразі сторони швидко рухаються до передачі іранських проектів та ключових компонентів росіянам, що дозволить останнім розпочати виробництво протягом кількох місяців.

«Ця угода, якщо її буде повністю реалізовано, означатиме подальше поглиблення альянсу росії з Іраном, який вже надав значну підтримку невдалій військовій кампанії Москви в Україні. Придбавши власну конвеєрну лінію, росія зможе різко збільшити свої запаси щодо недорогих, але дуже руйнівних систем зброї, які за останні тижні надали відчутний вплив на характер війни в Україні», - йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо про те, що росія заплатила Ірану 140 мільйонів доларів готівкою та передала трофеї в обмін на дрони-камікадзе.

Нагадаємо, після категоричних заперечень Іран уперше визнав, що вони передавали росії безпілотники. Проте стверджують, що це сталося на початок повномасштабної війни Росії проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: