Єрмак прокоментував прогнози про закінчення війни навесні: «звучить як мрія»

Читать на русском
Андрій Єрмак прокоментував прогнози Міноборони про завершення війни до кінця весни 2023 року. За його слова, це звучить як мрія.
Андрій ЄрмакФото – president.gov.ua

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що навряд війну вдасться завершити навесні 2023 року.

Про це він сказав під час виступу на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, передає Укрінформ.

Таким чином він прокоментував прогнози заступника міністра оборони України Володимира Гаврилова.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

«Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України, – це мрія. Звісно, мільйони українців мріють, аби ця війна завершилася якомога швидше. Утім, я буду більш реалістичним», – зазначив він.

Крім того, Єрмак нагадав про успіхи українських захисників на полі бою. Зокрема, про визволення Херсона та просування на Харківському напрямі.

«Утім, ця війна триває, і я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно станеться», – підсумував керівник ОП.

Нагадаємо, в інтерв'ю Sky News заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що ЗСУ можуть повернутися в Крим до кінця грудня. Тоді війна з рф може закінчитися до весни.

Раніше повідомляли, що колишній командувач американськими військами у Європі Бен Ходжес заявив, що на початку 2023 року українські захисники мають деокупувати Маріуполь та Мелітополь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: