У Києві снігопад, по Україні – мокрий сніг та ожеледиця: погода до кінця дня

Читать на русском
За прогнозами синоптиків, погода в Україні у суботу, 19 листопада, буде морозною та сніжною. У Києві не припиняється снігопад.

У столиці у суботу, 19 листопада, не припиняється снігопад. Комунальники задіяли для розчищення доріг та тротуарів сотню одиниць спецтехніки та тисячі працівників. В інших областях – мокрий сніг та ожеледиця.

За прогнозами синоптиків, погода в Україні у суботу, 19 листопада, буде морозною та сніговою. Українців попереджають про ожеледицю, сильний вітер.

Опалювальний сезон 2022-2023: як підготуватися до найважчої зими в історії УкраїниПро те, як найбільш надійно підготуватися до опалювального сезону 2022-2023, який обіцяє стати найважчим в історії України – в матеріалі Слово і діло

Найхолодніше буде на Заході. Температура повітря тут сягатиме -2...-5 градусів. Вночі ще нижче. Крім того, йтиме помірний сніг.

У північних, центральних та східних областях також пройде мокрий сніг. Синоптики попереджають, що місцями – налипання мокрого снігу та ожеледиця. При цьому температура повітря від -2 до +3 градусів.

У Києві сьогодні вдень, вночі та вранці очікується сніг, мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер. Влада міста вже бореться з наслідками негоди з самого ранку.

«У столиці до прибирання наслідків негоди задіяно понад 500 одиниць техніки дорожньо-експлуатаційних управлінь «Київавтодору», «Зеленбудів» та комунальних керуючих компаній. Загалом працює понад 4,9 тисячі працівників комунальних служб», - повідомила пресслужба КМДА.

Нагадаємо, українців попереджали про погіршення погоди найближчими днями.

Раніше синоптики розповіли, чи очікувати сильних морозів цієї зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: