У Печерському районі ворожі ракети влучили в два житлових будинки – Кличко

Читать на русском
Під час повітряної тривоги у вівторок, 15 листопада, в Києві, за попередньою інформацією, є влучання ворожої ракети у два житлових будинки.

Під час повітряної тривоги у вівторок, 15 листопада, в Києві, за попередньою інформацією, є влучання ворожої ракети у два житлових будинки.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram.

«У Печерському районі влучання, за попередньою інформацією, до двох житлових будинків. Декілька ракет збили ППО над Києвом. Медики та рятувальники на місці влучень», - написав він.

Тим часом Київська міська військова адміністрація повідомляє, що у столиці було збито чотири ракети.

У Києві після ракетного удару спалахнула пожежа у п'ятиповерховому будинку.

О 16.04 Кличко повідомив про ще одне влучання до житлового будинку на Печерську.

Відомо також, що на небі Київської області сьогодні, 15 листопада, українські сили ППО збили кілька ворожих об'єктів.

«В області працює ППО. Є інформація про збиті об'єкти. Не знімайте місця прильотів. Перебувайте у укриттях!», - йдеться у повідомленні голови Київської ОВ Олексія Кулеби.

Нагадаємо, в Україні у вівторок, 15 листопада, лунає масштабна повітряна тривога. Зафіксовано запуски ворожих ракет. У багатьох сферах працює ППО.

Зазначимо, російські окупанти вранці 15 листопада знову завдали ракетного удару по околицях Запоріжжя. При цьому вдалося обійтися без руйнувань та постраждалих.

Водночас, 14 листопада, у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про те, що російські окупанти змушені знизити інтенсивність ракетних ударів по Україні та відмовитися від масованих атак, оскільки вони відчувають дефіцит необхідних для цього ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: