У Мелітополі прогримів вибух у під'їзді у чиновника-колаборанта: що відомо

Читать на русском
Місцеві ЗМІ почала написали, що колаборанта підірвали у власній машині. Але потім виправили інформацію, повідомивши, що вибух був у під'їзді
Фото з місця подійt.me/ivan_fedorov_melitopol

У тимчасово окупованому Мелітополі вранці 11 листопада підірвали під'їзд, в якому живе місцевий колаборант Андрій Бойко, який зайняв при окупантах посаду «голови департаменту культури та спорту».

Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

«За попередньою інформацією, вибух прогримів у під'їзді багатоповерхівки, де жив голова спортивної сфери Андрій Бойко. Доля зрадника поки невідома. Чекаємо новини від сил опору» - написав він.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Місцеві ЗМІ спочатку написали, що колаборанта підірвали у власній машині. Але потім виправили інформацію, повідомивши, що гримнуло в під'їзді. Доля Бойка на цей час невідома, ймовірно, що він міг бути поранений.

Нагадаємо, в середу, 9 листопада, російські ЗМІ повідомили, що заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області Кирило Стремоусов загинув у ДТП.

Пізніше джерела «Української правди» в правоохоронних органах підтвердили смерть колаборанта.

Пізніше російський диктатор володимир путін посмертно нагородив Стремоусова російським орденом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: