Лікарі у Мелітополі пиячать замість того, щоб рятувати окупантів – мер

Читать на русском
Поранених загарбників звозять в Мелітополь Запорізької області, проте там російські лікарі пиячать замість того, щоб рятувати окупантів.
censor.net

Поранених загарбників звозять в Мелітополь Запорізької області, проте там російські лікарі пиячать замість того, щоб рятувати окупантів.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Facebook.

«В медичних підрозділах окупантів не вистачає кваліфікованого персоналу, зокрема лікарів-хірургів. Їхній медперсонал не здатен надати якісну медичну допомогу», – йдеться в повідомленні.

За даними Генештабу, 3 листопада в Мелітополь привезли близько поранених 80 росармійців. Проте українських лікарів не вистачає, тож в місто завезли і російських медиків, які п'ють і розважаються, замість того, щоб рятувати поранених загарбників.

Федоров також зауважив, що російські військові провокують гуманітарну катастрофу і ставлять під удар мирних жителів.

Нагадаємо, російські загарбники запровадили інформаційну блокаду на окупованих територіях Запорізької області. У Мелітополі загарбники перевіряють телефони жителів, щоб виявити з ким і про що людина спілкується, а також де і які новини читає.

Також повідомляли, що призначена росією окупаційна «влада» заявила, що всі жителі тимчасово окупованої частини Запорізької області отримають так зване «автоматичне громадянство рф» з понеділка, 30 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: