У Херсоні з'являться пункти допомоги жителям – Зеленський

Читать на русском
У звільненому від російських окупантів Херсоні створюватимуться пункти допомоги людям за прикладом Харківщини.
president.gov.ua

У звільненому від російських окупантів Херсоні створюватимуться пункти допомоги мешканцям за прикладом раніше окупованої частини Харківської області.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на нараді у Херсоні у понеділок, 14 листопада, передає пресслужба ОПУ.

Зеленський у Херсоні: у звільненому місті підняли український прапорУ звільненому Херсоні у присутності президента Володимира Зеленського відбулася церемонія підняття прапора України.

«У місті поступово з'являтимуться пункти допомоги жителям, як це було на Харківщині», - сказав він.

У свою чергу голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич поінформував президента про стан об'єктів критичної інфраструктури та систем життєзабезпечення міста. У Херсоні зараз проживає 70-80 тисяч людей.

Учасники наради також обговорили надання допомоги сусідніми областями, зокрема Миколаївської та Дніпропетровської, у налагодженні логістики та поверненні нормального життя на звільнені території Херсонщини.

У Миколаєві Зеленський також відвідав гуманітарний штаб, який діє при ОВА і з перших днів повномасштабної російської агресії надає допомогу нужденним людям.

Нагадаємо, сьогодні під час візиту президента Володимира Зеленського до деокупованого Херсона відбулася офіційна церемонія підняття українського прапора.

Також повідомлялося, що у Херсоні заборонили продавати алкоголь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: