У Херсоні запровадили «сухий закон»

Читать на русском
На території всіх населених пунктів Херсонської громади заборонено виготовлення, перевезення та торгівлю алкоголем.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова підписала наказ про заборону на території Херсона продажу та виготовлення алкоголю.

Про це повідомила прес-служба міськради у понеділок, 14 листопада.

Зеленський у Херсоні: у звільненому місті підняли український прапорУ звільненому Херсоні у присутності президента Володимира Зеленського відбулася церемонія підняття прапора України.

«На території усіх населених пунктів Херсонської міської територіальної громади заборонено виготовлення, перевезення та торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (окрім лікарських та дезінфікуючих засобів), включаючи торгівлю пивом, вином та слабоалкогольними напоями. Заборона діятиме до припинення чи скасування у встановленому порядку воєнного стану або прийняття наказу про втрату чинності даного наказу», – йдеться у повідомленні.

Контролюватимуть дотримання заборони представники підрозділів Нацполіції, СБУ, Нацгвардії, Військової служби правопорядку.

Нагадаємо, зараз Херсон звільнили 11 листопада. Наразі він закритий на в'їзд та виїзд. У місті діє комендантська година з 17:00 до 08:00. ЗСУ проводять зачистку від диверсантів та розмінування.

До Херсона вже повернулися військові адміністрації, а також з'явилися українські блокпости, радіо та ТБ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: