До Херсона повернули українське телебачення та радіо

Читать на русском
Відтепер жителям Херсонської області доступний один з українських каналів, який веде трансляцію єдиного новинного марафону.
Укрінформ

Відтепер жителям Херсонської області доступний один з українських каналів, який веде трансляцію єдиного новинного марафону.

Про це повідомляють на сайті Держспецзв'язку.

Відновити трансляцію вдалося завдяки новим потужним передавачам, які надали Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення польські колеги – компанія Emitel SA. Щоб дивитися українське телебачення, жителям Херсонської області слід здійснити пошук каналів у форматі Т2 на власних телевізорах, направивши антену в бік Миколаївської області.

«Збирають трофеї та беруть полонених»: у ЗСУ розповіли про просування на ХерсонщиніУкраїнські військові продовжують просуватися на Херсонщині, збирають трофейну техніку росіян та беруть у полон окупантів.

Крім цього, жителі також можуть слухати у FM-діапазоні перший канал українського радіо на частоті 92,0 МГц. Зауважують, що потужності сигналу достатньо для того, щоб прийняти його навіть в окремих районах ще окупованої частини області.

«Зараз здійснюємо трансляцію лише одного каналу українського телебачення та радіо, оскільки для нас першочерговим завданням було максимально оперативно забезпечити українців доступом до інформації», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, 11 листопада ЗСУ звільнили Херсон. Місто було тимчасово окуповане росіянами з 2 березня 2022 року.

Зачистка міста від російських загарбників може тривати кілька тижнів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: