«Укрзалізниця» відновлює пасажирське сполучення з Миколаєвом

Читать на русском
Вперше від початку повномасштабного вторгнення росії «Укрзалізниця» поновлює пасажирське залізничне сполучення із Миколаєвом.

Вперше від початку повномасштабного вторгнення росії «Укрзалізниця» поновлює пасажирське залізничне сполучення із Миколаєвом.

Про це повідомляє пресслужба компанії 14 листопада.

«Укрзалізниця» вперше від початку повномасштабного вторгнення відновлює пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом. Відповідний дозвіл перевізник отримав від Миколаївської обласної військової адміністрації та військових», - йдеться у повідомленні.

ЄБРР надасть «Укрзалізниці» 98,5 млн євро на підтримку ліквідностіЄвропейський банк реконструкції та розвитку додатково спрямує 98,5 млн євро на підтримку ліквідності Укрзалізниці.

В «Укрзалізниці» зазначили, що перший поїзд до Миколаєва вирушить сьогодні із Києва. Востаннє пасажирський поїзд далекого сполучення приїжджав до Миколаєва 24 лютого.

Потяг №122/121 Київ-Миколаїв курсуватиме парними числами зі столиці та непарними - з Миколаєва.

Зі столиці він вирушить о 22:14 і прибуває до Миколаєва о 07:15. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55. Квитки вже можна придбати у касах, додатку чи чат-ботах Укрзалізниці.

«Від початку повномасштабного вторгнення росії Миколаїв був прифронтовим містом і тримав оборону на півдні України. Після деокупації Херсона лінія фронту зрушила, і ми отримали дозвіл на відновлення залізничного сполучення до міста. Це важливо саме напередодні зими, коли люди зможуть у разі потреби зручно поїхати до інших міст України або привезти все необхідне», - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишин.

Нагадаємо, УЗ продає «символічні квитки» до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Також в Укрзалізниці анонсували запуск поїзда до Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: