Затримується рух 20 пасажирських потягів – «Укрзалізниця»

Читать на русском
Наразі в дорозі затримуються 20 пасажирських поїздів, зокрема три поїзди мають час затримки до години, а 17 — більш ніж годину.

Наразі в дорозі затримуються 20 пасажирських поїздів, зокрема три поїзди мають час затримки до години, а 17 — більш ніж годину.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці» у Telegram у понеділок, 10 жовтня.

Зазначається, що за графіком прямують 18 пасажирських поїздів. У компанії попереджають, що час затримки поїздів може змінюватись.

Друге «24 лютого»: порівняння масованих ракетних ударів по Україні сьогодні та в перший день вторгненняРосія 10 жовтня обстріляла ракетами майже всю територію України. Порівняли сьогоднішню атаку з ударами в перший день повномасштабної війни, 24 лютого.

Оперативну інформацію про рух поїздів можна знайти на сайті Укрзалізниці, а також у розділі «онлайн-табло» у чат-ботах компанії та у додатку.

Ситуація на всіх вокзалах спокійна та контрольована, зазначили в УЗ.

Нагадаємо, 10 жовтня у Києві вибуховою хвилею було пошкоджено вікна будівлі центрального вокзалу. Але вокзал працює, висадка та посадка пасажирів проводиться. З'явилася інформація щодо затримки деяких поїздів.

Вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Зокрема, було завдано ударів по Києву, Харкову, Дніпру та іншим областям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: