Окупанти обстріляли Нікопольський район 40 снарядами, є постраждалі

Читать на русском
У місті пошкоджені понад 40 багатоповерхових та приватних будинків, зо два десятки господарських споруд, кілька газогонів та ліній електропередач.
t.me/dnipropetrovskaODA

Російські загарбники знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області цієї ночі, 13 листопада. Внаслідок ворожої атаки поранення отримали дві жінки, які були доставлені до лікарні.

Про це голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі.

Згідно з його словами, цієї ночі найбільше постраждав саме Нікополь.

«Росіяни скерували свої «Гради» та важку артилерію на Нікопольську та Марганецьку громади. Найбільше постраждав Нікополь. У нічне місто прилетіли майже 40 смертоносних снарядів. Поранені двоє жінок – 46 та 82 років. Обидві доправлені до місцевої лікарні. Стан середньої тяжкості», - повідомив керівник області.

Окупанти вночі вкотре обстріляли Нікопольський район: в ОВА показали наслідки атакиРосійські окупанти в ніч на 10 листопада вкотре обстріляли з РСЗВ та важкої артилерії Нікопольський район.

При цьому, у місті пошкоджені понад 40 багатоповерхових та приватних будинків, зо два десятки господарських споруд, кілька газогонів та ліній електропередач.

Російські снаряди повністю зруйнували один будинок і спричинили дві пожежі – у квартирі та у приватному подвір’ї. Полум’я вогнеборці уже приборкали.

Від обстрілу постраждали й місцевий коледж, відділ РАЦС, адмінбудівля та шиномонтаж.

«У Марганецькій громаді людей не зачепило. Побиті приватні будинки», - розповів голова ОВА.

Нагадаємо, що російські загарбники 12 листопада випустили з гвинтокрила 15 некерованих ракет по Сумській області.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок атаки по Запоріжжю, в одному з житлових районів міста впали нерозірвані касетні снаряди.

Також окупанти обстріляли Херсонщину з «Градів», є дві загиблі серед цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: