Британія та ЄС бойкотуватимуть Лаврова на саміті G20 – ЗМІ

Читать на русском
Британія та Євросоюз не будуть присутніми на виступах глави МЗС рф Сергія Лаврова під час саміту G20 та закликають до цього союзників.
Getty Images

Британія та Євросоюз не будуть присутніми на виступах глави МЗС рф Сергія Лаврова під час саміту G20 та закликають до цього союзників.

Про це у коментарі The Telegraph заявив представник зовнішньополітичного відомства ЄС.

«Ми намагаємося працювати з партнерами, аби дуже, дуже, дуже твердо показати, що міжнародне співтовариство думає про всі ці злочини, звірства і незаконні дії росії», – заявив представник ЄС.

Росія може завдати масованого ракетного удару по Україні під час саміту G20 – ЗСУРосійські військові можуть завдати чергового масованого ракетного удару по Україні 15-16 листопада.

За інформацією видання, британські та європейські дипломати будуть бойкотувати виступи Лаврова, а також уникати зустрічей із ним.

«Завтра в Україні буде мир, якщо росія припинить війну, але не буде України, якщо Україна припинить війну. Зараз не час для війни, але ми чітко усвідомлюємо, що нічого щодо України не може бути зроблено без України», – додав європейський співрозмовник.

Нагадаємо, президент росії володимир путін не поїде на саміт «Великої двадцятки» в Індонезії, який відбудеться 15-16 листопада. Росію на заході представлятиме міністр закордонних справ Сергій Лавров.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна не візьме участі у саміті, якщо на нього приїде путін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: