У Маріуполі зафіксували збільшення кількості російських військ та техніки

Читать на русском
Після відступу загарбників із Херсона у Маріуполі почали фіксувати збільшення кількості окупаційних військ та російської техніки.
Петро Андрющенко

Після відступу загарбників із Херсона у Маріуполі почали фіксувати збільшення кількості окупаційних військ та російської техніки.

Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

За його словами, наслідки Херсонського відступу росіян у тимчасово окупованому Маріуполі відчувають уже два дні поспіль, адже там стрімко росте кількість загарбників та їхньої техніки.

«Щонайменше двічі на день колони вантажівок у кількості 40-60 автівок рухаються з напряму Мангуш на виїзд в напрям Волноваха/Донецьк», – пише Андрющенко.

Він додав, якщо раніше загарбники рухались повз місто, то зараз прибувають та зупиняються безпосередньо в Маріуполі, розквартировуються у порожніх будинках та квартирах місцевих жителів. У місті збільшується кількість техніки, яку частково паркують за звичкою прямо в житлових кварталах, неподалік власного розміщення.

«Можна стверджувати, що після Херсона Маріуполь впевнено перетворюється на головний військово-логістичний хаб та тилову базу окупантів», – додав радник.

Нагадаємо, 11 листопада бійці ЗСУ вже зайшли до Херсона. Місто було тимчасово окуповане росіянами з 2 березня 2022 року. Захисники України продовжують просуватися до Дніпра у Херсонській області та продовжують витісняти російських окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: