Росіяни атакували прикордоння Сумщини з САУ та мінометів: є пошкодження

Читать на русском
8 листопада російські окупанти обстріляли 5 прикордонних громад Сумської області. Цього разу використовували САУ та міномети.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

Російські загарбники у вівторок, 8 листопада, обстрілювали прикордоння Сумської області. Всього ворог спрямував 59 мін та снарядів.

Про це повідомляє голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

У Краснопільській громаді о 10:20 на одне з прикордонних сіл росіяни скинули вибухівку з безпілотника. Близько 14:00 в іншому населеному пункті противник одночасно вдарив із САУ (2 прильоти) та мінометів (14 прильотів). Обійшлося без руйнувань.

Війська рф вдарили ракетами С-300 по Запорізькій областіРосійські окупанти сьогодні вранці завдали ракетного удару по одному із сіл Запорізького району. Постраждав приватний сектор та ферма.

Великописарівську громаду обстрілювали з мінометі. Пролунали 3 вибухи.

Зноб-Новгородську громаду також атакували мінометами. Було 8 прильотів.

У Білопільській громаді загарбники застосували артилерію. Було 20 вибухів на околицях прикордонного села. Пошкоджені електроопори, а село залишалося без світла.

По Миропільській громаді також стріляли з мінометів. Відомо про 11 вибухів, руйнувань немає.

Нагадаємо, війська рф завдали удару по Нікопольському району – окупанти били з реактивної артилерії у вівторок, 8 листопада.

Також окупанти у вівторок, 8 листопада, здійснили ракетний удар по Краматорську в Донецькій області, в результаті атаки було поранено дитину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: