Масований обстріл Сумщини з РСЗВ, САУ та мінометів: з'явилися подробиці

Читать на русском
Російські військові масово обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області. Є сильні пошкодження та руйнування.

Російські військові масово обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області. Одна людина загинула, одна постраждала. Є сильні пошкодження та руйнування.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

За його словами, за добу на Сумщині зафіксовано понад 200 «прильотів». Росіяни застосували РСЗВ, САУ, міномети та гранатомети.

Так, у місті Середина-Буда пошкоджено житловий будинок, гараж та приватний автомобіль. У селі Стукалівка пошкоджено опори ліній електропередач.

Крім того, росіяни обстріляли місто Ворожба, внаслідок чого загинула 1 особа та ще 1 поранена. Пошкоджено будинок зв’язку, залізничну колію, 7 житлових будинків, 6 господарчих споруд, міське кафе, кладовище, 2 легкових авто, лінії електропередач.

Також у Ворожбі через пошкодження залізничних колій зупинилися поїзди до Сум. Однак пасажирів підвозять автобусами. Сьогодні 110 людей доставили із Сум на станцію Ворожба з подальшою пересадкою на поїзд до Києва.

Пізніше він повідомив, що перегін Ворожба–Білопілля, закритий вчора ввечері через пошкодження інфраструктури, вже відкрито. Поїзди курсують за графіком.

Нагадаємо, війська рф вранці випустили чотири ракети по Краматорську.

Тим часом втрати російської армії перевищили 76 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: