Росія вивела в Чорне море сім кораблів, «Калібрів» на них немає – ОК «Південь»

Читать на русском
У Чорному морі наразі знаходиться сім ворожих кораблів, але вони не споряджені Калібрами. Про це повідомляє пресслужба ОК Південь.

У Чорному морі наразі знаходиться сім ворожих кораблів, але вони не споряджені Калібрами.

Про це повідомляє пресслужба ОК «Південь».

Резніков назвав умову, за якої можна буде убезпечити від росії Чорне мореЗахідні країни повинні показувати єдність в питанні протистояння з росією, в тому числі дотримуватися введеного режиму санкцій проти агресора і бути готовими дати відсіч росіянам

«В акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворожих сил зараз складається із 7 ворожих кораблів. Носії крилатих ракет морського базування «Калібр» перебувають у пунктах базування, але споряджені й у готовності до виходу на бойовий курс для застосування», - зазначається у повідомленні.

У ОК «Південь» поінформували, що ракетники та артилеристи завдавали вогневого ураження по позиціям ворога та районам зосередження живої сили, техніки та озброєння. Усього здійснено близько сотні вогневих завдань.

«Внаслідок попередніх поразок місць розташування окупаційних військ у Голій Пристані на Херсонщині близько двох десятків одиниць ворожої техніки знищено», - йдеться у повідомленні.

Раніше у ЗСУ повідомили про те, що війська росії випустили ракети з літака Су-25 за своїми ж позиціями.

Нагадаємо, війська росії вдарили ракетами С-300 по Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: