Окупанти випустили по Сумщині понад 200 мін та снарядів: є пошкодження

Читать на русском
Російські окупанти 6 листопада випустили по прикордонню Сумської області понад 200 мін і снарядів. Є пошкодження, а також загинула жінка.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У неділю, 6 листопада, російські окупанти по прикордонню Сумської області випустили 203 снаряди та міни. Під обстріли потрапили Білопільська, Ворожбянська, Есманьська, Краснопільська, Хотінська, Середино-Будська та Шалигинська громади.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

На околиці одного з сіл Краснопільської громади ворог скинув 3 вибухівки типу ВОГ з безпілотника. Обійшлося без жертв.

Війська рф обстріляли Миколаївщину, зруйновано об'єкт промислової інфраструктуриУ ніч проти 6 листопада війська росії обстріляли Миколаївську область - ворог удар по промисловому об'єкту.

Шалигінську громаду обстріляли з мінометів. Зафіксували 12 прильотів, без наслідків.

У Хотінській громаді росіяни вдарили із САУ по околицям одного з сіл. Почули 32 вибухи. Після 14:00 зафіксували ще 40 прильотів з РСЗВ та 30 – з міномету.

По Середино-Будській громаді вдарили з реактивної артустановки. 7 вибухів пошкодили житловий будинок, гараж та приватний автомобіль. Також є пориви електроліній.

У Ворожбянській громаді було 42 вибухи від артобстрілів, а також росіяни випустили 30 снарядів з РСЗВ по мирним жителям. Одна жінка загинула, ще одна поранена.

На даний час вже відомо про 7 пошкоджених житлових будинків, 6 господарчих споруд, дві літні кухні, лазню, міське кафе, кладовище, два легкових автомобіля, лінії електропередач та газові труби.

В Есманській громаді з боку росії стріляли зі стрілецької зброї. У Білопільській громаді по прикордонному селу спрямували 10 мін, в іншому селі є руйнування приватного будинку.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 6 листопада, війська рф завдали удару по Запоріжжю, в результаті обстрілів загинула одна людина.

Також російські військові у неділю, 6 листопада, обстріляли ракетами Вільнянський район Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: