Російські окупанти продовжать атакувати критичну інфраструктуру України – ЗСУ

Читать на русском
Війська рф продовжать атакувати критичну інфраструктуру України в осінньо-зимовий період, у тому числі енергетичні об'єкти та гідротехнічні споруди.

Війська рф продовжать атакувати критичну інфраструктуру України в осінньо-зимовий період, у тому числі енергетичні об'єкти та гідротехнічні споруди.

Про це повідомив представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу.

За його словами, росіяни хочуть досягти цілей, які вони поставили.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

«Це удари по всій критичній інфраструктурі. Це не лише мова про енергетику, тому що ворог вже завдав ударів по гідротехнічних спорудах України», - додав Ігнат.

При цьому він наголосив, що на такі кроки окупанти йдуть, оскільки на фронті РФ не має успіхів, проте має проблеми з технікою та людським ресурсом.

«Вони хочуть в осінньо-зимовий період все ж таки бити по об'єктах енергетики в першу чергу, тому що від них залежить дуже багато факторів життєдіяльності людей. І цей повітряний тероризм усіма доступними засобами триватиме. Зрозуміло, що ракети, які отримуватиме Росія від Ірану, якщо це буде зроблено, також застосують саме по об'єктах енергетичної інфраструктури і продовжуватимуть завдавати ударів також крилатими ракетами», - вважає Ігнат.

Нагадаємо, 3 листопада окупанти масово обстріляли Дніпропетровщину, постраждала критична інфраструктура.

Раніше президент Володимир Зеленський попередив, що росія може завдати нових ракетних ударів по Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: