На Дніпропетровщині окупанти вдарили по Нікополю та запускали іранський дрон

Читать на русском
Сьогодні вночі на Дніпропетровщині збили іранський безпілотник. Окрім того, російські окупанти обстріляли Нікопольський район.

Сьогодні вночі на Дніпропетровщині збили іранський безпілотник. Крім того, російські окупанти з РСЗВ Град та важкої артилерії обстріляли Нікопольський район. Є багато руйнувань.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

За півтора місяці збито вже понад 300 іранських дронів Shahed – ЗСУЗСУ загалом знищили понад 300 іранських дронів-камікадзе Shahed-136, запущених росією по Україні.

«Ніч на суботу була гаряча. Вкотре відзначилася наша ППО. Військові з повітряного командування Схід знищили ще один ворожий Шахед. Збили курсуючий боєприпас у Синельниківському районі», – зазначив він.

Резніченко додав, що Нікопольщину росіяни знову накрили вогнем із «Градів» та важкої артилерії. Стріляли з тимчасово окупованого Енергодару по трьох громадах – Червоногригорівській, Марганецькій та Нікопольській.

Найбільше дісталося Нікополю. На нічне місто ворог направив майже 40 снарядів.

«Почалися дві пожежі. Пожежні полум'я вже загасили. Понівечено півтора десятки багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та газопровід. Російські снаряди потрапили і по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствам. Пошкоджено виробничі потужності та майно», – написав глава ОВА.

Обійшлося без загиблих та поранених.

Нагадаємо, російські окупанти в чергове атакували дронами Вінницьку область.

Президент Володимир Зеленський розповів, скільки дронів-камікадзе окупанти вже запустили Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: