Компанія Microsoft стала партнером Фундації Олени Зеленської

Читать на русском
Компанія Microsoft стала партнером Фундації, створеної для відновлення країни, дружини президента України Олени Зеленської.
Фундація Олени Зеленської

Компанія Microsoft стала партнером Фундації, створеної для відновлення країни, дружини президента України Олени Зеленської.

Про це йдеться на facebook-сторінці Фундації.

«Раді повідомити, що тепер Microsoft стає партнером Фундації, створеної для відновлення країни, передусім у напрямах медицини, освіти та гуманітарної допомоги», – йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що Microsoft – одна з перших компаній, яка ще на початку березня призупинила продаж продуктів і послуг у росії та отримала від президента України «Відзнаку миру». Сумарна допомога Україні від Microsoft сягнула понад 400 мільйонів доларів.

Наразі компанія продовжує підтримувати Україну у сфері кібербезпеки, допомагає некомерційним, гуманітарним та міжнародним організаціям, які розслідують воєнні злочини проти цивільного населення.

Раніше повідомляли, що у березні нинішнього року компанія призупинила продажі нових продуктів та послуг у росії, але продовжувала надавати підтримку існуючим клієнтам та утримувати там свої офіси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: