Гайдай розповів про важку ситуацію на Луганщині: «По 10 разів за добу штурмують фронт»

Читать на русском
Кількість обстрілів за добу рахується на сотні, упродовж кожної доби росіяни до 10 разів намагаються прорвати оборону ЗСУ.

Російські окупанти по 10 разів на добу штурмують ділянки фронту на Луганщині, найважчими наразі є Кремінський та Сватівський напрямки.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє у Фейсбуці.

«На Луганщині дві найважчі ділянки – Кремінський та Сватівський напрямки, туди вже встигли підтягнути свіжомобілізованих росіян. Кількість обстрілів за добу рахується на сотні, упродовж кожної доби росіяни до 10 разів намагаються прорвати оборону ЗСУ», - повідомив він.

Окупанти готуються до оборони Сєвєродонецька, вони замінували всі околиці містаУ тимчасово захопленому Сєвєродонецьку на Луганщині значно збільшилась кількість російських окупантів, які готуються до наступу ЗСУ.

При цьому Гайдай додав, що Сєвєродонецьк, де влітку велися запеклі бої, ніхто не відновлює. У порожні квартири заселяють військових, а з домівок, де залишилося вціліле майно, окупанти вантажівками вивозять його у бік Луганська.

Нагадаємо, що траса «Сватове-Кремінна» на Луганщині перейшла під вогневий контроль ЗСУ.

Раніше в ОВА повідомляли, що контрнаступу української армії на Луганщині заважає не лише погана погода, а й зміцнення позицій окупантами, а також замінована місцевість.

Також стало відомо, що Хорватія допоможе розмінувати Луганщину після деокупації та усіх стабілізаційних заходів. На це спеціалістам піде не менше 10 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: