Доньці ексміністра оборони України повідомили про підозру

Читать на русском
Київська міська прокуратура заочно повідомила про підозру доньці ексміністра оборони України Павла Лебедєва.

Київська міська прокуратура заочно повідомила про підозру доньці ексміністра оборони України.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

НАБУ повідомило про підозру ексдиректорці департаменту МіноборониАнтикорупційні органи правопорядку викрили схему з розкрадання понад 18 млн грн при будівництві житла для оборонного відомства.

«Співробітники Служби безпеки викрили на антиукраїнській діяльності дочку колишнього міністра оборони України (2012-2014 рр.). За матеріалами слідства, вона керувала підприємствами, які постачали товари та обладнання для оборонно-промислового комплексу росії», – йдеться у повідомленні.

Як з'ясували ЗМІ, йдеться, ймовірно, про Олену Лебедєву – дочку колишнього міністра оборони Павла Лебедєва.

Наразі Київська міська прокуратура заочно повідомила жінці про підозру за ч. 3 ст. 27, ст. 110-2 ККУ – фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу чи захоплення державної влади, зміни меж території чи державного кордону України.

Так, санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 10 років без права обіймати певні посади та конфіскацію майна.

Олена Лебедєва – керуюча бізнесом батька та кінцевий бенефіціарний власник промислово-інвестиційної групи «АУРУМ ГРУП» (включає понад 50 суб'єктів господарювання, у т.ч. ПрАТ «Свеський насосний завод», ТОВ «ТД «НАСОСХОЛДИНГ» та ТОВ «Дизельний завод») .

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський ввів санкції РНБО проти експрезидента Віктора Януковича, ексміністра оборони Павла Лебедєва, а також олігархів Сергія Курченка та Олега Дерипаски.

У РНБО анонсували нові санкції проти майже тисячі росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: