У кожному районі Харкова відкриють цілодобові пункти обігріву

Читать на русском
У кожному районі Харкова на час холодів готують пункти обігріву на випадок відключення тепла та світла через обстріли.

У кожному районі Харкова на час холодів готують пункти обігріву на випадок відключення тепла та світла через ворожі обстріли.

Про це повідомив мер Ігор Терехов у своєму Telegram.

Через удари рф відключення води, світла і тепла можуть бути по всій Україні – ОПУУсім українцям потрібно бути готовим до вимкнення електрики, води та тепла. Через регулярні обстріли рф ситуація на енергооб'єктах критична.

«Їх буде багато. І ви знатимете, де знаходиться найближчий до вас такий пункт. На всіх під'їздах будуть вивішені оголошення із зазначенням найближчих адрес пунктів», – сказав Терехов.

За його словами, у цих пунктах буде тепло та буде джерело електроживлення, а у разі потреби – гаряче харчування, вода та медикаменти.

«Там можна буде перечекати той час, який знадобиться енергетикам та комунальникам для відновлення електропостачання. Ми забезпечимо у цих пунктах гарячу їжу, воду та медикаменти у разі потреби. Пункти працюватимуть цілодобово», – розповів мер.

Щодо магазинів, аптек та заправок, то вони, за словами Терехова, працюватимуть на генераторах. Замість електротранспорту ходитимуть автобуси.

Нагадаємо, у Харкові цього тижня мали застосовуватися узгоджені погодинні графіки відключення електроенергії, але зараз через нові удари росії застосовуються аварійні.

31 жовтня у Харкові через ракетні удари по енергооб'єктах тимчасово зупинялося метро, ​​електротранспорт замінили автобусами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: