Загарбники облаштовують «просвітницькі куточки» у дитсадках окупованого Маріуполя

Читать на русском
У тимчасово захопленому Маріуполі окупанти створюють просвітницькі куточки у дитячих садках з бубликами, самоваром і прапором рф.
Маріупольська міська рада

У тимчасово захопленому Маріуполі окупанти створюють «просвітницькі куточки» у дитячих садках з бубликами, самоваром і прапором рф.

Про це у Telegram повідомляє Маріупольська міськрада.

«Російський прапор, самовар та бублики. Так виглядають так звані «просвітницькі кутки» у дитячих садках окупованого Маріуполя», – йдеться у повідомленні.

Відтак загарбники з самого дитинства намагаються нав’язати російську пропаганду та ідентичність. Вихованцям розповідають спотворену історію та насаджують чужі символи.

«Але «російському світу» жити доведеться не довго. Маріуполь повернеться під український прапор!», – додають у міськраді.

Відомо, що Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Наразі у місті залишаються понад 100 тисяч жителів.

Нагадаємо, у Маріуполі російські загарбники мають намір знищити мурал «Мілана», який присвяченій дівчинці, що втратила матір під час обстрілів.

Також повідомляли, що загарбники планують збільшити приріст населення в місті майже в чотири рази від поточного стану за три роки за рахунок привезених росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: