Загарбники планують збільшити населення Маріуполя в чотири рази за рахунок росіян

Читать на русском
Російські загарбники планують збільшити приріст населення в Маріуполі майже в чотири рази від поточного стану за три роки.
Getty Images

Російські загарбники планують збільшити приріст населення в Маріуполі майже в чотири рази від поточного стану за три роки.

Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він заявив, що росіяни в своєму «майстер-плані відновлення» Маріуполя скопіювали всі напрацювання законної влади. Це стосується, зокрема, плану змін до генплану міста, стратегії розвитку до 2030 року та поради з реновації від закордонних архітекторів. Відомо, що план загарбників передбачає збільшення приросту населення майже в чотири рази за три роки. За словами Андрющенка, можливо лише за рахунок ввезення громадян росії, що частково відбувається вже сьогодні.

Встановлено російського генерала, який віддав наказ захопити Маріуполь і штурмувати «Азовсталь»Воєнним злочинцем є командир 8-ї гвардійської загальновійськової армії Південного військового округу з росії генерал-лейтенант Андрій Мордвічев.

«На 130 тис. маріупольців в місті вже 15 тис. цивільних окупантів, і їх кількість має зрости до 25 тис. на кінець року. Саме росіянам у першу чергу підготовлені всі ці нові будинки. За таких темпів так - з депресивних регіонів суворого клімату можна завести десятки тисяч росіян в кліматично привабливий Маріуполь», – зазначає радник мера.

Крім цього, Андрющенко повідомив, що загарбники «віддали ділкам металобрухту «Азовсталь» на розпил. Нічого відновлювати на заводі не планують, лише будуватимуть наново. Проте у цьому немає сенсу, адже російська металургія перебуває в глибокій кризі.

«Російська металургія в глибокій кризі перевиробництва - нема кому продавати метал. За цих умов будувати ще одне збитково-проблематичне виробництво? Вірите в це?», – додає чиновник у дописі.

Нагадаємо, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко заявив про наміри російських окупантів закрити місто для виїзду мешканців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: