Донеччина є суцільною гарячою точкою: які громади постраждали від обстрілів минулої доби

Читать на русском
На Донеччині минулої доби, 28 жовтня, російські війська обстріляли Авдіївку, Очеретинську, Лиманську, Мар'їнську громади.
Павло Кириленко

На Донеччині минулої доби, 28 жовтня, російські війська обстріляли Авдіївку, Очеретинську, Лиманську, Мар'їнську громади.

Про це в Telegram повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Він зазначив, що найбільшу активність цієї ночі росіяни виявили на Донецькому напрямку. Відомо, що в Донецькій області найбільше постраждала Авдіївка, яка зазнала численних обстрілів по старій та центральній частині міста. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань наразі ще уточнюють. Крім цього, в Очеретинській громаді були обстріли в районі Водяного, Невельського і Первомайського. Зауважують, що в останньому пошкоджено щонайменше два будинки.

Росіяни також стріляли по околицях Мар'їнської громади, там обійшлося без жертв. На Лисичанському напрямку знову відбувалися масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді.

«Донецька область – це одна суцільна гаряча точка. Залишатися тут – небезпечно», – наголосив Кириленко.

Нагадаємо, російські окупанти за минулу добу обстріляли три райони Харківської області, у Куп'янському – відомо про трьох поранених.

Крім цього, сьогодні вночі обстрілювали Дніпропетровську область, зруйновано житлові будинки, магазини, підприємства, газопровід та електромережі, є поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: