Рф знову атакувала населені пункти Харківщини, троє постраждалих

Читать на русском
Російські окупанти за минулу добу обстріляли три райони Харківської області, у Куп'янському - відомо про трьох поранених.

Російські окупанти за минулу добу обстріляли три райони Харківської області, у Куп'янському - відомо про трьох поранених.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у суботу, 29 жовтня, у Telegram.

На Харківщині розпочалася ексгумація масового поховання військовихУ середу, 26 жовтня, правоохоронці розпочали ексгумацію масового поховання українських військових у Харківській області.

«Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів Харківської області. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Куп'янському районі поранення отримали дві жінки 43 та 40 років, а також 60-річний чоловік», ‒ написав він.

У місті Вовчанськ, за даними голови ОВА, внаслідок обстрілів пошкоджено господарську споруду, у селищі Дворічна ‒ житлові будинки, сталися пожежі.

На звільнених від ворога територіях продовжується розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 413 вибухонебезпечних предметів, наголосив голова ОВА.

Нагадаємо, цього тижня в Ізюмському районі машина піротехніків ДСНС підірвалася на міні. Одна людина загинула.

Сьогодні вночі росія атакувала три громади Дніпропетровщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: