Індія закликала рф утриматися від «ядерного варіанту» в війні

Читать на русском
Індія заявила про необхідність утриматися від «ядерного варіанту» у війні на території України – до нього не має вдаватися «жодна із сторін».

Індія заявила про необхідність утриматися від «ядерного варіанту» в війні на території України – до нього не має вдаватися «жодна із сторін».

Про це повідомив міністр оборони Індії Раджнат Сінгх у розмові зі своїм російським колегою Сергієм Шойгом, пише CNN.

«Брудна бомба» роспропаганди: навіщо рф хоче звинуватити Україну у використанні зброї масового ураженняПро те, чому росія гарячково намагається звинуватити Україну в спробі застосування зброї масового ураження, брудної бомби – в матеріалі Слово і діло

«(Міністр, – ред.) підтвердив позицію Індії про необхідність йти шляхом діалогу та дипломатії для якнайшвидшого вирішення конфлікту. Він зазначив, що жодна із сторін не має вдаватися до ядерного варіанту, оскільки перспектива застосування ядерної чи радіологічної зброї суперечить основним принципам людства», - йдеться у заяві Міністерства оборони Індії.

Також повідомляється, що Шойгу у розмові з Сінгхом заявив про нібито побоювання щодо можливих провокацій із застосуванням «брудної бомби».

Нагадаємо, у росії тривають тренування щодо завдання масованого ядерного удару у відповідь на ядерний удар противника під керівництвом президента країни-агресора володимира путіну.

23 жовтня Шойгу звинуватив Україну у приготуванні провокацій із «брудною бомбою».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: