Окупанти не випускають охочих евакуюватися з Луганщини – ОВА

Читать на русском
Жителі Луганської області, які тікають від обстрілів та холодної зими, не можуть виїхати з Сєвєродонецька та Старобільська.
архівне фотоfacebook.com/sergey.gaidai.loga

Жителі Луганської області, які тікають від обстрілів та холодної зими, не можуть виїхати з Сєвєродонецька та Старобільська. Російські окупанти вимагають перепустки, які отримати вкрай складно.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Гайдай розповів, скільки будинків пошкодили окупанти на ЛуганщиніВнаслідок бойових дій у Луганській області пошкоджено понад 11 тисяч будинків та 600 інфраструктурних об'єктів.

«Є ті, хто тікає від відповідальності, хтось – від небезпеки обстрілів, дехто хоче перезимувати в сільській місцевості, а не в холодних містах. Втім, без перепустки далі своєї громади не поїдеш. Про чергові складнощі повідомили мешканці Старобільська та Сєвєродонецька. Северодончане, що залишилися, все частіше скаржаться на вільний графік роботи місцевої окупаційної адміністрації – перепустку отримати дуже важко», – йдеться в повідомленні.

Глава ОВА також розповів, що на Луганщині окупанти продовжують заселяти колаборантів та бойовиків у квартири українців. У Рубіжному дали 10 діб, щоб сформувати список порожніх квартир. У пріоритеті ті, власники яких виїхали надовго.

Нагадаємо, 5 жовтня Гайдай повідомив, що деокупація Луганської області офіційно розпочалася.

Тиждень тому повідомлялося, що окупанти підтягнули до Луганської області багато техніки та мобілізованих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: