Рф втратила стільки техніки, скільки більшість армій світу не мають на озброєнні – Зеленський

Читать на русском
Російські окупанти втратили вже стільки техніки – авіаційної та іншої – скільки більшість армій світу не мають і ніколи не матимуть на озброєнні.
president.gov.ua

Російські окупанти втратили вже стільки техніки – авіаційної та іншої – скільки більшість армій світу не мають і ніколи не матимуть на озброєнні.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відео зверненні.

Він наголосив, що росіянам не вдасться відновити ці втрати. Президент подякував українським бійцям поступову й незворотну демілітаризацію ворога. Президент також зауважив, що кількість збитих російських гвинтокрилів уже наближається до 250.

У середу, 26 жовтня, ситуація на передовій суттєвих змін не зазнала. Найжорсткіші бої – на Донеччині, мова йде про Бахмутський напрямок та Авдіївку.

«Там зараз найбільше видно божевілля російського командування: день за днем протягом місяців вони женуть туди людей на смерть, зосереджують там максимальну потужність артилерійських ударів. Усі наші воїни, які тримають позиції на цих напрямках на Донеччині, просто герої», – повідомив Зеленський.

Він додав, що загалом на фронті українські бійці всюди зміцнюють позиції, скорочують можливості окупантів та знищують їхню логістику.

«Готуємо хороші новини для України», – підсумував президент.

Нагадаємо, ЗСУ відбили атаки росіян у районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Іванград, Андріївка, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське, Мар'їнка та Кам'янка Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: