Аналог «наукового комунізму»: в вишах рф можуть розпочати вивчення «російської ідеології» – ЗМІ

Читать на русском
У вишах рф вже найближчим часом може з'явитися офіційна «ідеологічна дисципліна» — аналог «наукового комунізму», який вивчали в університетах за радянських часів.

У вишах рф вже найближчим часом може з'явитися офіційна «ідеологічна дисципліна» — аналог «наукового комунізму», який вивчали в університетах за радянських часів.

Про це виданню «Медуза» розповіли два джерела, близьких до кремля.

За інформацією співрозмовників ЗМІ, займається розробкою нового предмета внутрішньополітичний блок кремля на чолі з першим заступником президента країни-агресора Сергієм Кирієнком.

Україна працює над санкціями проти пропагандистів та лідерів думок рф – ЗеленськийУкраїна працює над запровадженням міжнародних санкцій проти пропагандистів, лідерів думок та представників шоубізнесу росії, які підтримують війну.

Серед головних кураторів проєкту – Андрій Полосин, директор департаменту взаємодії з регіонами «Росатому».

Передбачається, що новий предмет з'явиться у вишах уже наступного навчального року. За планом кремля, студенти негуманітарних спеціальностей вивчатимуть його протягом одного року, гуманітарії — кілька років, а історики та політологи протягом усього часу навчання.

Раніше ЗМІ писали про те, що після того, як володимир путін запровадив «воєнний стан» в окупованих областях України, а також чотири рівні готовності в росії, пропагандисти отримали нову методичку з кремля. Воєнний стан ЗМІ пропонують порівнювати з пандемією коронавірусу.

За словами очільника МЗС Дмитра Кулеби, російський телеканал Russia Today має бути заборонений у всіх країнах через розпалювання геноциду – так, його директор мовлення Антон Кузнєцов-Красовський нещодавно закликав «топити та спалювати українських дітей».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: