Уникаємо лобових атак: у ЗСУ розкрили нюанси військової стратегії України

Читать на русском
Стратегія ЗСУ в війні проти країни-агресора полягає у комбінації постійних ударів по пунктах постачання та мобільних атак.

Стратегія ЗСУ в війні проти країни-агресора полягає у комбінації постійних ударів по пунктах постачання та мобільних атак.

Про це повідомив в інтерв'ю для ABC News командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

«Брудна бомба» роспропаганди: навіщо рф хоче звинуватити Україну у використанні зброї масового ураженняПро те, чому росія гарячково намагається звинуватити Україну в спробі застосування зброї масового ураження, брудної бомби – в матеріалі Слово і діло

За його словами, нюанси військової стратегії України передбачають відмову від лобових зіткнень, де противник має перевагу в артилерії. Водночас українські сили постійно б'ють по вогневій могутності росії, руйнуючи центри постачання, й водночас проводять мобільні атаки, аби досягти мети з мінімальними втратами.

«Ми досягаємо цього, завдаючи ударів по вогневій потужності противника, його артилерії, уникаючи лобових атак на користь рейдів та маневрів, атакуючи з флангів та з тилу. Ми створюємо умови, за яких ми можемо змусити ворога нервувати, зазнавати втрат і залишити свої позиції», - додав Сирський.

Нагадаємо, 24 жовтня Володимир Зеленський звільнив Миколу Жирнова з посади начальника Київської міської військової адміністрації. Замість нього призначено Сергія Попка.

Зазначимо також, ЗСУ атакували пункт скупчення російських військ на окупованій частині Запорізької області, багато окупантів отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: