Військові рф вдарили ракетами по житловим будинкам у Миколаєві, є поранений

Читать на русском
В ніч на 23 жовтня російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила у п’ятиповерховий житловий будинок.
facebook.com/okPivden

В ніч на 23 жовтня російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила у п’ятиповерховий житловий будинок.

Про це повідомляє мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram.

Відомо, що окупанти обстріляли місто ракетами типу С-300. Одна з них влучила у п’ятиповерховий житловий будинок, повністю зруйнувавши квартиру на п’ятому поверсі. Уламками також пошкоджено сусідній 10-поверховий житловий будинок, теплотрасу, дитячий майданчик та кілька припаркованих автівок.

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

Сєнкевич зазначає, що обійшлось без жертв, проте один чоловік отримав легкі поранення від уламків скла. Територію вже обстежили фахівці ДСНС. На місце виїхала аварійна бригада для ремонту теплотраси.

«Також будинки обстежать працівники адміністрації району, які зафіксують усі пошкодження. Комунальники приберуть територію від будівельного сміття та уламків. Потім будівельні бригади закриють пошкоджені вікна ОСББ плитами», – додав міський голова.

Нагадаємо, у Миколаївській області вночі з 22 на 23 жовтня українські військові збили 14 дронів-камікадзе Shahed-136. Також вночі у Нікопольському районі Дніпропетровщини військові з ПК «Схід» знищили ще один іранський дрон-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: