На лівому березі Києва перебої зі світлом та водою – ДТЕК

Читать на русском
На Троєщині перебої з водою та електропостачанням після ранкового удару росії по об'єкту критичної інфраструктури.

Сьогодні, 18 жовтня, внаслідок удару росії було пошкоджено критичний об'єкт інфраструктури в Деснянському районі. Через це є перебої в електро- та водопостачанні.

Про це попереджає ДПЕК.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«18 жовтня через обстріл рф був пошкоджений критичний об’єкт інфраструктури в Деснянському районі, через що є перебої в електропостачанні мешканців житлового масиву Троєщина та водоканалу, що забезпечує водопостачання Лівого берега столиці. Енергетики проводять обстеження та докладають всі необхідні зусилля, щоб відновити електропостачання для жителів міста», – повідомили у компанії.

У ДТЕК додали, що у Києві розроблено план реагування та різні сценарії пошкодження ворогом ключових об'єктів електропостачання – це дозволить діяти злагоджено та у максимально короткі терміни відновити постачання світла більшості постраждалих населених пунктів.

Нагадаємо, вранці росія завдала удару по об'єкту енергетичної інфраструктури в Києві.

Крім того, окупанти атакували об'єкти енергоінфраструктури у Житомирі та Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: