У Києві сьогодні було пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури – Кличко

Читать на русском
У Києві внаслідок ракетних ударів було пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури, уточнив Кличко. Є проблеми з електро- та водопостачанням на лівому березі.
Getty Images

У Києві внаслідок ракетних ударів росії 18 жовтня було пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури. Триває ліквідація надзвичайної ситуації.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Наразі частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі столиці. У деяких будинках можливе зниження тиску у водопровідній мережі, зміна кольору та прозорість води. Звертаюся до всіх киян максимально заощаджувати електроенергію. Жителям, де знижено тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду. У будинках, де вже тимчасово припинено водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від будинку бюветний комплекс, колонку чи автомат із продажу питної води, та зробити запас води», – розповів Кличко.

У Київводоканалі також попередили, що можливе зниження тиску у водопровідній мережі міста, а також може спостерігатися підвищення кольоровості та каламутності води. Крім того, у Печерському районі можлива відсутність водопостачання.

«Така ситуація буде продовжуватися до усунення пошкоджень інфраструктури, орієнтовно протягом доби», – зазначили в компанії.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія завдала ударів по Києву, Харкову, Дніпру, Кривому Рогу, Житомиру. Удари припали, зокрема, на об'єкти критичної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: