На звільнених територіях Донеччини ексгумували понад 120 тіл

Читать на русском
Понад 120 тіл загиблих ексгумувала поліція Донецької області на деокупованих територіях регіону.

Понад 120 тіл загиблих ексгумувала поліція Донецької області на деокупованих територіях регіону. Більше половини – це цивільні.

Про це повідомляється на сайті МВС у середу, 12 жовтня.

Окупанти облаштували катівню в пансіонаті біля Святогірської ЛавриОкупанти влаштували катівню в пансіонаті неподалік від Святогірської Лаври на Донеччині. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зі 120 загиблих 64 – цивільні особи, у тому числі 32 чоловіки, 29 жінок, стать ще трьох осіб не встановлено.

Загалом у звільнених населених пунктах поліція виявила 35 місць поховань. З них три – масові: одне - у Святогірську, де було поховано 7 осіб (6 жінок та 1 чоловік), і два у Лимані, де в одній братській могилі поховано кілька десятків військовослужбовців Збройних сил України, а в другій понад сотню цивільних. Людей ховали цілими сім'ями.

«Продовжуються розкопки на місцях масового поховання у Лимані. За тиждень копіткої роботи поліцейські вилучили тіла 56 людей. Вживаються заходи щодо ідентифікації загиблих та встановлення причин їхньої смерті», – йдеться у повідомленні.

З 56 знайдених 22 – цивільні особи та 34 військові. Робота на цвинтарі продовжується.

Нагадаємо, на Харківщині після звільнення було виявлено масове поховання в Ізюмі – 450 могил у лісі. 23 вересня в Ізюмі завершили ексгумацію тіл.

9 жовтня поліція ексгумувала перші тіла на місці масового поховання у Лимані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: