Росія, ймовірно, домовилася з Іраном про постачання нових дронів-камікадзе Arash-2 – ISW

Читать на русском
Росія могла домовитися з Іраном про постачання нових безпілотників Arash-2. Ці дрони-камікадзе є новим озброєнням іранського оборонного комплексу.
Getty Images

Росія могла домовитися з Іраном про постачання нових безпілотників Arash-2. Ці дрони-камікадзе є новим озброєнням іранського оборонного комплексу.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Ймовірно, що росія уклала нову угоду з Іраном для постачання дронів-камікадзе Arash-2. Наразі кількість придбаних безпілотників невідома. Водночас аналітики ISW вважають малоймовірним те, що окупаційні війська зможуть використовувати нові дрони більш ефективно, ніж Shahed-136.

Ізраїль надає Україні дані про іранські дрони – NYTІзраїль надає Україні базові відомості про іранських безпілотників, які росія почала активно використовувати на фронті.

Відомо, що дрони мають дальність польоту до двох тисяч кілометрів, за необхідності його можна обладнати оптичними та тепловізійними сканерами. Ймовірно, що він може визначати випромінення радарів та вміє обходити системи ППО.

Нагадаємо, станом на 14 жовтня було відомо, що на озброєнні російської армії близько 300 іранських дронов-камікадзе Shahed-136, але росія планує купити ще кілька тисяч.

НАТО має намір поставити в Україну обладнання боротьби з іранськими безпілотниками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: