Як працюватимуть школи Києва та області з понеділка: відповідь ОВА та КМДА

Читать на русском
Навчальні заклади Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі. А усі навчальні заклади Київської області працюватимуть у дистанційному режимі до 21 жовтня.

Навчальні заклади Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі. А усі навчальні заклади Київської області працюватимуть у дистанційному режимі до 21 жовтня.

Як повідомили у пресслужбі КМДА, навчальні заклади Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі: доступні будуть і онлайн, і офлайн форми навчання. Тобто, відправляти туди дітей, чи залишити їхні вдома на дистанційці – вирішуватимуть батьки.

Стало відомо, скільки закладів освіти в Україні постраждали від ракетних атак 10-11 жовтняСергій Шкарлет розповів, що внаслідок масовоних ракетних атак росії по Україні 10-11 жовтня постраждали 38 закладів освіти.

«Це стосується закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), професійної вищої та вищої освіти», – сказано в повідомленні.

Ті, хто ходив раніше до шкіл, садків чи інших навчальних закладів, зможуть, за бажанням, відновити офлайн навчання. Однак ті, хто не може або не бажає з тих чи інших причин наступного тижня ходити до навчального закладу, можуть навчатися дистанційно.

Натомість навчальні заклади області перевели в режим онлайн ще на тиждень.

«Наступного тижня, із 17 до 21 жовтня, заклади освіти Київської області продовжать працювати в дистанційному режимі. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області 13 жовтня 2022 року. Воно обумовлене посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російської федерації», – повідомила Київська ОВА у Telegram у п'ятницю, 14 жовтня.

Йдеться про всі освітні заклади будь-яких форм власності – загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) та професійної вищої освіти.

Нагадаємо, після масової ракетної атаки росії 10 жовтня школи по всій Україні перевели в дистанційний формат навчання до кінця цього тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: