На Сумщині вантажівка підірвалася на міні

Читать на русском
У Сумській області 13 жовтня на міні підірвалася вантажівка. Крім того, російські окупанти обстрілювали прикордонні громади.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У четвер, 13 жовтня, у Великописарівській громаді Сумської області водій вантажівки під час маневрування наїхав заднім колесом на міну. Внаслідок вибуху було пошкоджено причеп автівки.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький в Telegram.

Також територію області протягом дня обстрілювали російські окупанти. Зокрема, у Миропільській громаді під ворожим вогнем перебували різні частини. З території рф ворог випустив 15 мін та 15 артснарядів.

У Білопільській громаді майже об 11 годині обстріляли 3 мінами, а після 11 – ще 18 мін. Окупанти також атакували 7 мінами околиці Ворожби Ворожбянської громади близько опівдня.

О 14 годині росіяни обстріляли Зноб-Новгородську громаду з мінометів 120 мм. В усіх випадках обійшлося без жертв і руйнувань.

Нагадаємо, ввечері у четвер, 13 жовтня, в Харкові пролунали потужні вибухи. Через кілька хвилин після цього в області була оголошена повітряна тривога. Було пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури.

Також у ніч проти 13 жовтня російські загарбники масовано обстріляли Миколаїв. Внаслідок обстрілу верхні два поверхи п'ятиповерхового будинку були зруйновані вщент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: