Дніпропетровщину всю ніч обстрілювали з різного озброєння, поранено чоловіка

Читать на русском
У Синельниківському районі внаслідок обстрілу окупантів поранено чоловіка. Також пошкоджено промислове підприємство та будинки.

Російські війська всю ніч атакували Дніпропетровську область з різного озброєння. У Синельниківському районі було поранено чоловіка, його госпіталізовано.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

Він повідомив, що вночі військові з повітряного командування «Схід» знищили над Дніпровським та Нікопольським районами чотири дрони-камікадзе.

«У Синельниківському районі ворог обстріляв Межівську громаду. Поранений 51-річний чоловік. Він у лікарні. Понівечені промислове підприємство та оселі людей. Нікопольський район російські окупаційні війська випробовували «Градами», важкою артилерією та дронами. Попередньо, люди не постраждали. У Мирівській, Червоногригорівській та Першотравненській громадах пошкоджені приватні будинки, водогін та лінія електропередач», – написав Резніченко.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти обстрілювали Нікопольський район із «Градів» та важкої артилерії. Найбільше постраждав Нікополь, там тяжко поранено чоловіка.

Сьогодні було завдано чергового ракетного удару по Запоріжжю. Пошкоджено об'єкти інфраструктури облцентру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: