Окупанти всю ніч обстрілювали Нікополь, є поранений

Читать на русском
У Нікополі вночі поранено чоловіка. Снарядами пошкоджено будинки, лікарню, дитячий садок, музей, собор, магазини, фабрику та пошту.
Фото: Валентин Резніченко/Дніпропетровська ОВА

Російські війська всю ніч обстрілювали Нікопольський район із «Градів» та важкої артилерії. Найбільше постраждав Нікополь, там важко поранено чоловіка.

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

«Російські окупаційні війська усю ніч тероризували Нікопольщину «Градами» і важкою артилерією. Найбільше постраждав Нікополь. Там окупанти поранили 59-річного чоловіка. Він у лікарні. У тяжкому стані. У місті понівечені понад 30 багатоповерхових та приватних будинків, газогони та лінії електропередач. Понад 2 000 родин лишилися без світла. Енергетики уже працюють. Російські снаряди прилетіли й у лікарню, дитячий садок, краєзнавчий музей, собор, магазини, на ринок, фабрику та пошту», – повідомив глава ОВА.

У Марганецькій громаді люди під час обстрілу не постраждали, масштаби руйнувань з'ясовуються.

Нагадаємо, учора Нікопольський район також потрапив під обстріл. Поранення отримали дві жінки та 6-річна дівчинка, вони у лікарні.

Цієї ночі російські загарбники масово обстріляли Миколаїв. В результаті було частково зруйновано п'ятиповерховий житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: