Подоляк про падіння ракети на будинок у Бєлгороді: путіну не важливо, кого вбивати

Читать на русском

Росіяни хотіли вдарити ракетою по Харкову, але вона впала на один із будинків у російському Бєлгороді. Винних шукати, найімовірніше, не будуть, вважають в ОПУ.

Росіяни хотіли вдарити ракетою по Харкову, але вона впала на один із будинків у російському Бєлгороді. Винних шукати, швидше за все, не будуть, адже президентові рф все одно, кого вбивати.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи падіння ракети сьогодні на багатоповерхівку у Бєлгороді.

У російському Бєлгороді уламки ракет впали на будинок – міг бути невдалий запуск по УкраїніУ Бєлгороді на житловий будинок впали уламки ракети – це могло бути результатом невдалого запуску ракет у бік України.

«Росія хотіла вдарити ракетою по Харкову, але щось пішло не так. Ракета потрапила в житловий будинок у російському Бєлгороді. Думаєте, будуть розслідування, покарані винні? Ні, Путіну байдуже, кого вбивати: українців чи росіян», – написав Подоляк у Twitter.

Він висловив упевненість, що російські пропагандисти швидко придумають фейкове пояснення «удару по Бєлгороду».

Нагадаємо, сьогодні вдень у російському Бєлгороді уламки ракет впали на багатоповерховий житловий будинок, внаслідок чого обвалилася частина його даху. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Фото та відео опублікували російські Telegram-канали.

У СтратКомі ЗСУ також заявили, що падіння ракети – це результат невдалого пуску у бік Харкова.

11 жовтня у прикордонному місті Шебекіно під Бєлгородом спалахнула пожежа на підстанції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: